HOME / Політика конфіденційностi

 

Компанія Helen Seward Україна (далі – «Компанія») під час обробки Ваших персональних даних керується положеннями чинного законодавства щодо захисту конфіденційної інформації та персональних даних, зокрема Законом України «Про захист персональних даних». Будь-яка інформація, надана Вами під час використання цього веб-сайту або під час інших звернень до Компанії, що відноситься до персональних даних, буде використана лише з метою, вказаною нижче.

 

Персональні дані можуть, зокрема, включати: ідентифікаційні дані (прізвище, ім’я та по-батькові), адреса місця проживання, поштовий індекс, номер контактного телефону, дата народження, адреса електронної пошти, файли cookie та дані про використання.

 

Дані про використання

Компанія може збирати інформацію, яку Ваш веб-переглядач (браузер) надсилає щоразу, коли Ви відвідуєте цей веб-сайт, або коли Ви отримуєте доступ до цього веб-сайту через мобільний додаток (далі – «Дані про використання»).

Дані про використання можуть містити таку інформацію, як адреса інтернет-протоколу Вашого комп'ютера (наприклад, IP-адреса), тип браузера, версія браузера, сторінки цього веб-сайту, які Ви відвідуєте, час і дата відвідування, час, витрачений на ці сторінки, унікальний ідентифікатор пристрою та інші діагностичні дані.

Якщо Ви отримуєте доступ до цього веб-сайту через мобільний додаток, дані про використання можуть містити інформацію про тип використовуваного мобільного пристрою, унікальний ідентифікатор мобільного пристрою, IP-адресу мобільного пристрою, мобільну операційну систему, тип мобільного Інтернет-браузера та інші діагностичні дані.

 

Файли cookie

Файли cookie - це невеликі текстові файли, які зберігаються в браузері Вашого комп'ютера або мобільного телефону після відвідування веб-сайтів. Файли cookie широко застосовуються для підтримки роботи веб-сайтів або для підвищення якості досвіду користувача, а також для надання певної інформації власникам веб-сайтів. Файли cookie, які використовуємо ми можуть включати в себе інформацію про ваші уподобання в Інтернеті, щоб ми могли зробити наш веб-сайт максимально цікавими для вас.

У налаштуваннях свого пристрою користувач може дозволити використання всіх файлів cookie, встановити сповіщення про використання файлів cookie або заборонити використання файлів cookie у будь-який час. Остання з перерахованих налаштувань означає, що користувачеві не надаватимуться певні персоналізовані послуги, і користувач, відповідно, не зможе скористатися всіма перевагами нашого веб-сайту. У налаштуваннях браузера також можна заборонити будь-які файли cookie або тільки певні файли cookie. Однак всі браузери відрізняються один від одного, тому більш детальна інформація про налаштування для файлів cookie наведена в розділі Help («Довідка») вашого браузера.

Інформація, яку ми збираємо за допомогою файлів cookie, допомагає нам аналізувати те, як Ви використовуєте наш веб-сайт, а також дозволяє нам підвищити якість користувацького досвіду при відвідуванні нашого веб-сайту. Ми ніколи не використовуємо інформацію, зібрану за допомогою файлів cookie, для ідентифікації вашої особистості або розсилки реклами електронною або звичайною поштою. Крім того, ми не використовуємо файли cookie для розсилки реклами дітям.

 

Надаючи Компанії свої Персональні дані, Ви даєте свою добровільну та безумовну згоду на їх обробку Компанією, а також на те що відповідна інформація не є конфіденційною і може зберігатися та використовуватися Компанією у базі персональних даних «Споживачі продукції Helen Seward» з метою:

- надання Вам інформації про продукти, послуги, заходи та акції Компанії, що можуть Вас зацікавити;

- проведення маркетингових досліджень для поліпшення якості продукції та послуг Компанії;

- надання, за домовленністю з Вами, продукції та послуг Компанії;

- ведення статистики звернень споживачів та недоліків товарів, браку, їх причин;

- виконання вимог законодавства щодо захисту прав споживачів;

- виконання інших вимог чинного законодавства України.

 

Зокрема, Ви також погоджуєтесь на обробку Персональних даних (у т. ч. збирання, реєстрацію, накопичення, зберігання, адаптування, зміну, поновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення, у тому числі з використанням інформаційних (автоматизованих) систем, передачу наданих Персональних даних (без отримання Вашої додаткової на те згоди та без додаткового повідомлення про таку передачу), в тому числі транскордонну, отримання маркетингових матеріалів, розсилок в рамках проведення рекламних кампаній Компанією.

 

Обробка Персональних даних може здійснюватися Компанією самостійно, або право на таку обробку може бути передане Компанією за власним розсудом третім особам (далі – «Розпорядникам»), що здійснюватимуть обробку Персональних даних за дорученням Компанії, до яких належать, зокрема, але не виключно офіційні дистриб’ютори Компанії та треті особи, з якими Розпорядники на власний розсуд укладатимуть відповідні договори за умови вжиття всіх можливих та залежних від Розпорядників та третіх осіб заходів для збереження конфіденційності Персональних даних.

 

Ви погоджуєтесь із тим, що: надані Персональні дані використовуватимуться Компанією та Розпорядниками для вищезазначеної мети, відповідно до чинного законодавства України; що надані Вами Персональні дані, можуть бути поширені (передані) Компанією з вищезазначеною метою, Розпорядникам, офіційним дистриб’юторам Компанії, а також третім особам, яким Компанія буде зобов’язана надати Персональні дані відповідно до чинного законодавства та правонаступникам Компанії у випадку реорганізації; що Ваші Персональні дані будуть видалятися або знищуватися у встановленому статтею 15 Закону України «Про захист персональних даних» порядку. Доступ до Персональних даних буде здійснюватися відповідно до Закону України «Про захист персональних даних».

 

Обробка та зберігання Персональних даних здійснюється протягом часу, необхідного для досягнення вищевказаної мети.

 

Повідомляємо Вас про Ваші права, передбачені ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних», а саме:

1) знати про місцезнаходження бази персональних даних, яка містить Ваші персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження та/або місце проживання (перебування) власника чи розпорядника цієї бази або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, окрім випадків, встановлених законом;

2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються Ваші персональні дані, що містяться у відповідній базі персональних даних;

3) мати доступ до Ваших персональних даних, що містяться у відповідній базі персональних даних;

4) отримувати не пізніше ніж за тридцять календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, інформацію про те, чи зберігаються Ваші персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст Ваших персональних даних, які зберігаються;

5) пред’являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки Ваших персональних даних органами державної влади, органами місцевого самоврядування при здійсненні їхніх повноважень, передбачених законом;

6) пред’являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення Ваших персональних даних будь-яким власником та розпорядником цієї бази, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) реалізовувати право на захист Ваших персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також запобігати наданню відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;

8) звертатися з питань захисту своїх прав щодо персональних даних до органів державної влади, органів місцевого самоврядування, до повноважень яких належить здійснення захисту персональних даних;

9) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних.